ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοίνωσε διαμαρτυρία ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α- «Ειρηνική πορεία οχημάτων στο Προεδρικό και στη Βουλή- «Ούτε φαγάδκα είναι ούτε μπεκρουλιάδικα…»

Ανακοίνωσε διαμαρτυρία  ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α- «Ειρηνική πορεία οχημάτων στο Προεδρικό και στη Βουλή- «Ούτε φαγάδκα είναι ούτε μπεκρουλιάδικα…»

Σε ειρηνική, συμβολική πορεία οχημάτων την Παρασκευή 26/2 κατέρχεται ο παγκύπριος σύνδεσμος ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση- ανάρτηση του συνδέσμου στο Facebook αδίκως στοχοποιήθηκε από τούς ειδικούς και την πολιτεία o κλάδος του προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές , θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων.

Η πορεία όμως αναφέρεται θα ξεκινήσει από το ΓΣΠ και θα πορευτεί προς το Προεδρικό αλλά και τη Βουλή των Αντιπρόσωπων ενώ θα παραδώσουν και σχετικό ψήφισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.02.2021 ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ και ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
 
Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. συνεπής στις ανακοινώσεις του των προηγούμενων ημερών , προχωρεί αρχικά στη πρώτη ειρηνική και συμβολική εκδήλωση διαμρτυρίας με πορεία οχημάτων απο το νέο ΓΣΠ προς το Προεδρικό και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
 
Θεωρείται δεδομένη η άδικη μετάχειριση που έτυχε η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ καθ ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας , όπου αδίκως στοχοποιήθηκε από τούς ειδικούς και την πολιτεία προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές , θέτωντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων και βέβαια με πενιχρή οικονομική για πολλούς στήριξη απο το κράτος.
 
Ταυτόχρονα επιχειρείται με υπόγειες προσπάθειες ορισμένων κύκλων να προκληθεί η μέγιστη διατάραξη της λειτουργίας της Βιομηχανίας του 98.5% των ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ επιχειρώντας να εισαχθουν ξενόφερτα ήθη με διάφορα προσχήματα και αμπελοφιλοσοφίες.
 
ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ !!!
ΤΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
 
ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΨΥΧΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΨΥΧΗ !!!
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ . ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ .
ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΤΔ.
ΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 26.02.2021 ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 10.30 ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΣΠ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΜΠΗΣ 11.00 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α 23.02.2021
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top