Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι η Ανόρθωση – Η αποστολή του Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι η Ανόρθωση – Η αποστολή του Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ανόρθωση, για το ντέρμπι της Δευτέρας (01/03, 19:00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Μετά το τέλος της σημερινής (28/02) τελευταίας προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Αμμοχώστου:

«Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος», η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για την αναμέτρηση που ανοίγει για την Ανόρθωση τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε για την αποστολή 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Τσαρλς Ελουντού.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:»

 

The post Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι η Ανόρθωση – Η αποστολή του Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE