ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλάμπους: «Δύο λάθη μας, δύο γκολ – Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία»

Χαραλάμπους: «Δύο λάθη μας, δύο γκολ – Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία»

Οι δηλώσεις του Ηλία Χαραλάμπους, προπονητή του Εθνικού Άχνας, μετά το τέλος του ματς ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, για την 27η αγωνιστική και πρώτη του β’ ομίλου.

Όλα όσα είπε:  

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του β΄ γκρουπ, μέσα στο ΓΣΠ. Αρχίσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο. Μας επηρέασε το χαμένο πέναλτι στον ψυχολογικό τομέα. Και δυστυχώς μετά δεχθήκαμε γκολ που μας στοίχισε. Μπήκαμε στο β’ ημίχρονο για να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς από δύο δικά μας λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε τον αγώνα κυπέλλου τώρα και ο δρόμος είναι μακρύς. Εμείς θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι δύσκολα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το χαμένο πέναλτι: «Τα πέναλτι είναι 50-50. Οι πιο μεγάλοι παίκτες στον κόσμο χάνουν πέναλτι. Θες και τύχη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονο. Κάποιος που χτυπάει τα πέναλτι πρέπει να έχει και την προσωπικότητα, δεν είναι εύκολο».

Για το κύπελλο: «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο θεσμός του κυπέλλου, θα πάμε την Τετάρτη για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και το κύπελλο».

Αν θα μείνει η ομάδα του στην κατηγορία: «Θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στην κατηγορία, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε πολύ μακριά».

The post Χαραλάμπους: «Δύο λάθη μας, δύο γκολ – Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top