ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Έσπασαν» το φράγμα των 300 τα νέα κρούσματα – Δεν ανακοινώθηκε θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Έσπασαν» το φράγμα των 300 τα νέα κρούσματα – Δεν ανακοινώθηκε θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 1 Μαρτίου 2021:

– Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 231.

– 76 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 24 σε σοβαρή κατάσταση.

– Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 38,001 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

– 302 (ποσοστό θετικότητας: 0,79%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 35,009.

Δείτε αναλυτικά στο Themaonline ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Έσπασαν» το φράγμα των 300 τα νέα κρούσματα – Δεν ανακοινώθηκε θάνατος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE