Μητέρα οδηγούσε με τα δυο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα και έκανε βιντεοκλήση κατέληξε στη φυλακή

Μητέρα οδηγούσε με τα δυο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα και έκανε βιντεοκλήση κατέληξε στη φυλακή

Ο τρόπος που κινούνταν στον δρόμο η 19χρονη έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν.

Μια μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ συνελήφθη την Τετάρτη οδηγώντας με τις δυο μικρές της κόρες στο πίσω κάθισμα και κάνοντας βιντεοκλήση στο κινητό της.

Τη 19χρονη Gabriella Ann McKenzie σταμάτησε η αστυνομία, παρατηρώντας πως το αμάξι δεν πήγαινε καλά στον δρόμο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του τοπικού γραφείου σερίφη, ο αστυνομικός που τη σταμάτησε παρατήρησε πως έκανε βιντεοκλήση με κάποιον.
Στο πίσω κάθισμα ήταν οι δύο κόρες της, ηλικίας 2 ετών και 8 μηνών.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να βγάλει τα παιδιά από το αμάξι για να το ψάξουν. Εκείνη αρνήθηκε αρχικά, αναγκάστηκε όμως να υπακούσει.

Μέσα σε μια χαρτοσακούλα βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης, αλλά και μαριχουάνα κι ένα μπουκάλι αλκοόλ.

Η νεαρή μητέρα συνελήφθη επιτόπου και ήρθαν οι γονείς της για να πάρουν στο σπίτι τα εγγόνια τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE