Μητέρα οδηγούσε με τα δυο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα και έκανε βιντεοκλήση κατέληξε στη φυλακή

Μητέρα οδηγούσε με τα δυο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα και έκανε βιντεοκλήση κατέληξε στη φυλακή

Ο τρόπος που κινούνταν στον δρόμο η 19χρονη έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν.

Μια μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ συνελήφθη την Τετάρτη οδηγώντας με τις δυο μικρές της κόρες στο πίσω κάθισμα και κάνοντας βιντεοκλήση στο κινητό της.

Τη 19χρονη Gabriella Ann McKenzie σταμάτησε η αστυνομία, παρατηρώντας πως το αμάξι δεν πήγαινε καλά στον δρόμο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του τοπικού γραφείου σερίφη, ο αστυνομικός που τη σταμάτησε παρατήρησε πως έκανε βιντεοκλήση με κάποιον.
Στο πίσω κάθισμα ήταν οι δύο κόρες της, ηλικίας 2 ετών και 8 μηνών.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να βγάλει τα παιδιά από το αμάξι για να το ψάξουν. Εκείνη αρνήθηκε αρχικά, αναγκάστηκε όμως να υπακούσει.

Μέσα σε μια χαρτοσακούλα βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης, αλλά και μαριχουάνα κι ένα μπουκάλι αλκοόλ.

Η νεαρή μητέρα συνελήφθη επιτόπου και ήρθαν οι γονείς της για να πάρουν στο σπίτι τα εγγόνια τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.