Όργιο φημών πως ο Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι!

Όργιο φημών πως ο Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι!

Δημοσίευμα στο Κατάρ αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι κι αυτό ερμηνεύεται ως προάγγελος μεταγραφής του στην Παρί.

Τη στιγμή που το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι στον αέρα, παρότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα δεσμεύεται πως θα κάνει το παν για να τον κρατήσει στην Μπαρτσελόνα, σενάρια φέρνουν τον Αργεντινό στο Παρίσι. Όχι για τη μεθαυριανή ρεβάνς με την Παρί, αλλά από το καλοκαίρι και μετά.

Δημοσίευμα στο Κατάρ αναφέρει πως ο 34χρονος άσος προχώρησε στην αγορά πολυτελέστατης οικίας στη γαλλική πρωτεύουσα και αυτή η πληροφορία (;) ερμηνεύεται ως προάγγελος μετακόμισής του στην Παρί.

Η σχέση του Κατάρ με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Παρί Σεν Ζερμέν είναι γνωστή και η προέλευση του δημοσιεύματος κατά πολλούς δεν είναι τυχαία.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Όργιο φημών πως ο Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.