ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους 'τσάκωσαν' πριν εγκληματίσουν ξανά - Τελευταία 'δουλειά' η ληστεία σε φούρνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους 'τσάκωσαν' πριν εγκληματίσουν ξανά - Τελευταία 'δουλειά' η ληστεία σε φούρνο

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη ληστεία που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στη Λεμεσό.

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή του αρτοποιείου. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι εντός βρίσκονταν δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 17 ετών.           

Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 17χρονου μια τσάντα, η οποία περιείχε ένα κατσαβίδι και ένα φορητό ηχείο. Ο 17χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του τα πιο πάνω αντικείμενα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε η τσάντα που κρατούσε ο 17χρονος, ήταν πανομοιότυπη με την τσάντα, που κρατούσε ένας από τους δράστες της ληστείας, στο αρτοποιείο, ενώ ο σωματότυπος των δύο νεαρών ομοίαζε με την περιγραφή των δραστών της ληστείας, που δόθηκε στην Αστυνομία.      

21χρονος και 17χρονος μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενος ο 17χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας. Από τη συνέχιση των εξετάσεων σχετικά με τη ληστεία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον και του 21χρονου. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ληστεία στο αρτοποιείο διαπράχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα χθες. Δύο άγνωστοι άνδρες, που είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κουκούλα εισήλθαν στο αρτοποιείο και αφού απείλησαν την υπάλληλο με ρόπαλο και μαχαίρι, πήραν χρηματικό ποσό από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και τράπηκαν σε φυγή με τρίτο πρόσωπο που τους ανέμενε εκτός του αρτοποιείου. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE