ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ντροπής στη βρετανική αεροπορία - Σεξουαλικά βασανιστήρια σε νεαρό συνάδελφό τους

Βίντεο ντροπής στη βρετανική αεροπορία - Σεξουαλικά βασανιστήρια σε νεαρό συνάδελφό τους

Η βρετανική αεροπορία καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Σεξουαλική επίθεση φαίνεται να δέχεται ένας νεαρός αεροπόρος της βρετανικής αεροπορίας (RAF), από μεθυσμένους συναδέλφους του, στη διάρκεια μιας κακοστημένης... τελετής μύησής του στην υπηρεσία, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο, φαίνονται μεθυσμένοι στρατιώτες να κρατάνε με τη βία, νεαρό συνάδελφό τους ο οποίος ήταν γυμνός και να του επιτίθενται σεξουαλικά, ενώ μετά την κυκλοφορία του εν λόγω υλικού ξεκίνησε κατεπείγουσα ποινική έρευνα.
 
Οι ανακριτές της αστυνομίας της βρετανικής αεροπορίας είναι και αυτοί που θα κρίνουν εν τέλει, αν ο νεαρός αερομεταφορέας αναγκάστηκε να περάσει από αυτή τη φρικτή δοκιμασία και συνολικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Η Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας, από πλευράς της, επέμεινε ότι δεν ανέχεται τελετουργικά εκφοβισμού, ενώ από την πλευρά τους οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι το βίντεο θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στη φήμη της βρετανικής αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικά.
 
Οι αρχηγοί της βρετανικής εθνικής άμυνας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει και η DailyMail φαίνεται πως είναι εξοργισμένοι, επειδή έχουν αναλάβει ουκ ολίγες φορές δράσεις προς την κατεύθυνση εξάλειψης του εκφοβισμού και έχουν προσπαθήσει να διασφαλίσουν ότι οι τελετές μύησης, που ήταν κάποτε βασικό στρατιωτικό βίο, δεν γίνονται πλέον ανεκτές.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο τέλος μιας σειράς μαθημάτων.
1
2

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και... φέρνει μαζί της σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top