Πόσα ρε…; Δύο χιλιάδες ευρώ το μήνα μόνο για τα μαλλιά του ο Νεϊμάρ!

Πόσα ρε…; Δύο χιλιάδες ευρώ το μήνα μόνο για τα μαλλιά του ο Νεϊμάρ!

Αν δεν ξέρετε τι επάγγελμα θέλετε να ακολουθήσετε, μη διστάσετε να γίνετε κομμωτές του Νεϊμάρ. Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την κόμη του «καθαρίζει» 2.000 το μήνα μόνο από τον Βραζιλιάνο αστέρα.

O άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την κώμη του Νεϊμάρ είπε ότι δεν εργάζεται για τον Βραζιλιάνο για ποσό κάτω των 2.000 ευρώ.

Σας αρέσει το μαλλί του Νεϊμάρ; Θέλετε να έχετε και εσείς το ίδιο; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το κάνετε. Καλό θα ήταν να μην επιθυμείτε τον ίδιο κομμωτή.

Ο Βάγκνερ Τενόριο, σύμφωνα με την «Sport» δήλωσε για τα μαλλιά του Βραζιλιάνου αστέρα:

«Όταν ο Νεϊμάρ ήρθε στην Καταλωνία τα μαλλιά του δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε κάνει τόσες πολλές αλλαγές, τόσο στο στιλ όσο και στο χρώμα, αφήνοντας έτσι το μαλλί του σε κακή κατάσταση.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τα κόψω, ώστε να αρχίσει η πρόοδος. Σήμερα έχει μεταξένια μαλλιά.

Δεν έχω πολύ χρόνο να εργαστώ αλλά είμαι στη διάθεσή του. Στέλνει οδηγό να με πάρει και να με πάει σπίτι του. Είναι δύσκολο να υπολογίσω την τιμή (της συνεργασιας μας) επειδή αυτ΄ό το σέρβις δεν είναι διαθέσιμο σε όλους, αλλά δεν το κάνω για λιγότερα από 2.000 ευρώ το μήνα». 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.