Συναντήσεις ΠτΔ με ΓΓ των ΗΕ, Ρώσο Πρόεδρο και Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Συναντήσεις ΠτΔ με ΓΓ των ΗΕ, Ρώσο Πρόεδρο και Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Συναντήσεις με το ΓΓ των ΗΕ Μπαν Γκι -μουν, το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, με άλλους ηγέτες κρατών και Κυβερνήσεων και τον Πρόεδρο του Ευρωπαίκού Συμβουλίου, θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε Πολωνία και Μόσχα τις επόμενες μέρες.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει αύριο το πρωί στην Πολωνία, όπου θα παραστεί στους εορτασμούς για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά την εκεί παραμονή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερείς συναντήσεις με αρχηγών κρατών, καθώς, επίσης, και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στις 8 Μαΐου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Μαΐου, με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 10 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.