Κυπριακό: Στην τουρκική αδιαλλαξία προσέκρουσε η Τριμερής
Στην τουρκική αδιαλλαξία προσέκρουσε η πραγματοποίηση μιας Τριμερούς συνάντησης για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει αύριο το πρωί στην Πολωνία, όπου θα παραστεί στους εορτασμούς για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Κατά την εκεί παραμονή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερείς συναντήσεις με αρχηγών κρατών, καθώς, επίσης, και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Στις 8 Μαΐου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Μαΐου, με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 10 Μαΐου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




