ΕΛΛΑΔΑ

«Ιδανικός ο Παναθηναϊκός»!

«Ιδανικός ο Παναθηναϊκός»!

Ο μάνατζερ του Ρούμπεν Λιζόν, Ρομπ Βίτσκε επιβεβαιώνει στο SDNA το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ολλανδό δεξιό μπακ τονίζοντας πως συνθέτει το κατάλληλο περιβάλλον για τη συνέχεια της καριέρας του.

 Από τη στιγμή που η περίπτωση του Μίκαελ Λανγκ δεν προχώρησε για την κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ στον Παναθηναϊκό, μοιραία υπάρχουν εναλλακτικές περιπτώσεις που εξετάζονται από το «τριφύλλι». Μια εξ αυτών προέκυψε από…

Ολλανδία μεριά, με την ιστοσελίδα της εφημερίδας de telegraaf να αποκαλύπτει συζητήσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας με τον 23χρονο Ολλανδό Ρούμπεν Λιζόν. Κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες των «οράνιε», παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής ο ίδιος, Ρομπ Βίτσκε. «Ναι, είναι αλήθεια.

Ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ρούμπεν», είπε με το … χαίρετε προτού επεκταθεί σε λεπτομέρειες: «Είναι πολύ τιμητικό κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα top club, ιδανικό για ν’ αποτελέσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του Ρούμπεν». Συνεπώς, πάμε για… γάμο; «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.

Ο Ρούμπεν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Αγιαξ και συνεπώς έχει και η ομάδα λόγο, κάτι για το οποίο ξέρει ο Παναθηναϊκός. Και πέραν αυτών, το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου δεν είναι το μοναδικό, υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες».

Η προϋπηρεσία του Γιάννη Αναστασίου στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Αγιαξ, απ’ όπου «ξεπετάχτηκε» ο Λιζόν θα παίξει ρόλο στην απόφαση του; «Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είχε ποτέ υπό τις εντολές του τον Ρούμπεν, αλλά μόνο και μόνο η θητεία του στον Αγιαξ, μετράει πολύ. Άλλωστε, τον ξέρω κι εγώ προσωπικά (σ.σ. πριν ασχοληθεί με το μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών είχε διατελέσει βοηθός προπονητής τη σεζόν 2008-09).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top