Survivor - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν την πολυπόθητη ασυλία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Στο πρώτο αγώνισμα τη νίκη πήραν με 10-4 οι Κόκκινοι, ενώ οι Μπλε στο συμβούλιο του νησιού ψήφισαν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία Βέλλη.

Παράλληλα την ατομική ασυλία πήρε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος θα κληθεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό την Τρίτη, στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν ξανά.
Οι Μπλε θα οδηγηθούν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού, με τον James να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η έκπληξη αναμένεται να γίνει από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θα υποδείξει προς αποχώρηση τη Χριστίνα Κεφαλά.

Έτσι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, ο James Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά.

Περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, έχει μέχρι στιγμής, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μετά από μήνυμα που έλαβε, η Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE