Έκτακτο: Κλήθηκε ασθενοφόρο στη Βουλή – Ένιωσε αδιαθεσία ο Βουλευτής

Έκτακτο: Κλήθηκε ασθενοφόρο στη Βουλή – Ένιωσε αδιαθεσία ο Βουλευτής

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία συζητά μεταξύ άλλων, το θέμα του νομοσχεδίου για τα ωράρια των καταστημάτων, Βουλευτής του ΑΚΕΛ, ένιωσε δυσφορία, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρία.

Στη Βουλή κλήθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, για να μεταφέρει τον Βουλευτή Αδάμο Αδάμου, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος Βουλευτής, είχε χάσει τις αισθήσεις του στις 30 Απριλίου, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ενώ βρισκόταν και πάλι στη Βουλή.

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE