ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Lidl Κύπρου οραματίζεται ένα αύριο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα

Η Lidl Κύπρου οραματίζεται ένα αύριο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα

Και το αποδεικνύει με πράξεις στηρίζοντας για δεύτερη χρονιά το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Κ.Ε.Σ. «Στέλλα Σουλιώτη».

Στα πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής της υπευθυνότητας, η Lidl Κύπρου ενδυναμώνει τους διαχρονικούς δεσμούς της με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας το έργο του οργανισμού.


Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 2 Απριλίου έως την 1η Μαΐου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina, η Lidl Κύπρου προσφέρει €0,30 για την ενίσχυση του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών Κ.Ε.Σ. «Στέλλα Σουλιώτη».
Το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» λειτουργεί από το 2012 προσφέροντας εξειδικευμένες ιατρικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά όλων των ηλικιών. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί πρόκειται να διατεθεί για την προσφορά αναβαθμισμένων υπηρεσιών φροντίδας που διευκολύνουν την ένταξη των παιδιών στην κοινωνία, αλλά και την εξασφάλιση μίας καλύτερης ποιότητας ζωής.


Η Lidl Κύπρου, πιστή στις αξίες που τη διέπουν, δεσμεύεται να μοιράζει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας και ειδικά στα παιδιά, στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και τις μελλοντικές γενιές.


Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top