Πυροβόλησε στα Burger King γιατί... άργησε η παραγγελία της

Πυροβόλησε στα Burger King γιατί... άργησε η παραγγελία της

Μία γυναίκα καταζητεί η αστυνομία του Μέμφις στις ΗΠΑ, δίνοντας μάλιστα την φωτογραφία της στη δημοσιότητα αλλά και αμοιβή 1.000 δολαρίων, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της.

Η εν λόγω δράστης, πήγε στα Burger King (fast food) και παρήγγειλε το φαγητό της, αλλά έκρινε ότι η παραγγελία δεν της παραδόθηκε στην ώρα της. Πήγε λοιπόν στο παράθυρο της υπαλλήλου και δεν δίστασε να βγάλει όπλο, ενώ πυροβόλησε και μέσα στο κατάστημα του Τενεσί.

Στην κατάθεσή τους, οι υπάλληλοι του καταστήματος ανέφεραν πως πριν το σοκαριστικό περισταστικό είχε προηγηθεί τσακωμός, καθώς η δράστης φώναζε πως είχε αργήσει η παραγγελία της.

Επέστρεψε στο αυτοκίνητο της, πήρε το όπλο της και μπήκε στο παράθυρο του drive-thru κρατώντας το στα χέρια και πυροβολώντας στη συνέχεια πολλές φορές κατά των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE