ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβαθμίζεται σε πλατεία ο χώρος του παλαιού ταχυδρομείου στην Αγία Νάπα

Αναβαθμίζεται σε πλατεία ο χώρος του παλαιού ταχυδρομείου στην Αγία Νάπα

Νέο σημείο αναφοράς, με πλατεία και χώρο εκδηλώσεων, δημιουργεί ο Δήμος Αγίας Νάπας στο χώρο του παλιού ταχυδρομείου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «προχωράμε στην δημιουργία ακόμη ενός σημείου αναφοράς για την Αγία Νάπα, αφού ο χώρος του παλαιού ταχυδρομείου, ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται σε πλατεία και χώρο μικρών εκδηλώσεων. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου».
 
Προστίθεται ότι «ο συγκεκριμένος χώρος ήταν αναξιοποίητος τον τελευταίο καιρό και χρησιμοποιείτο ως αποθήκες με πρόχειρες κατασκευές. Το κόστος για αναβάθμιση του ενιαίου χώρου του παλιού ταχυδρομείου θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από κονδύλια του Δήμου Αγίας Νάπας».
 
Παράλληλα μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται «να τεθούν σε λειτουργία όλοι οι χώροι / όροφοι του πολυώροφου χώρου στάθμευσης, συνολικής χωρητικότητας 110 οχημάτων. Μέχρι σήμερα λειτουργούσε μόνο ο ένας όροφος, ενώ οι υπόλοιποι δύο χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι».

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου ανέφερε πως «στόχος είναι η στήριξη της ευρύτερης εσωτερικής περιφέρειας της Αγίας Νάπας, στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον επιβίωσης αλλά και για ένα πιο αναβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο σε συνδυασμό με τα έργα ανάπλασης στην κεντρική οδό Τεύκρου Ανθία και των γύρω δρόμων».

Ανέφερε ακόμα ότι «παρόλες τις δυσκολίες και οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία, με σκληρή δουλειά προχωράμε στην υλοποίηση ακόμη ενός σημαντικού έργου, στοχεύοντας σε μία πιο σύγχρονη και λειτουργική πόλη».
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top