Αναβαθμίζεται σε πλατεία ο χώρος του παλαιού ταχυδρομείου στην Αγία Νάπα

Αναβαθμίζεται σε πλατεία ο χώρος του παλαιού ταχυδρομείου στην Αγία Νάπα

Νέο σημείο αναφοράς, με πλατεία και χώρο εκδηλώσεων, δημιουργεί ο Δήμος Αγίας Νάπας στο χώρο του παλιού ταχυδρομείου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «προχωράμε στην δημιουργία ακόμη ενός σημείου αναφοράς για την Αγία Νάπα, αφού ο χώρος του παλαιού ταχυδρομείου, ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται σε πλατεία και χώρο μικρών εκδηλώσεων. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου».
 
Προστίθεται ότι «ο συγκεκριμένος χώρος ήταν αναξιοποίητος τον τελευταίο καιρό και χρησιμοποιείτο ως αποθήκες με πρόχειρες κατασκευές. Το κόστος για αναβάθμιση του ενιαίου χώρου του παλιού ταχυδρομείου θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από κονδύλια του Δήμου Αγίας Νάπας».
 
Παράλληλα μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται «να τεθούν σε λειτουργία όλοι οι χώροι / όροφοι του πολυώροφου χώρου στάθμευσης, συνολικής χωρητικότητας 110 οχημάτων. Μέχρι σήμερα λειτουργούσε μόνο ο ένας όροφος, ενώ οι υπόλοιποι δύο χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι».

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου ανέφερε πως «στόχος είναι η στήριξη της ευρύτερης εσωτερικής περιφέρειας της Αγίας Νάπας, στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον επιβίωσης αλλά και για ένα πιο αναβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο σε συνδυασμό με τα έργα ανάπλασης στην κεντρική οδό Τεύκρου Ανθία και των γύρω δρόμων».

Ανέφερε ακόμα ότι «παρόλες τις δυσκολίες και οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία, με σκληρή δουλειά προχωράμε στην υλοποίηση ακόμη ενός σημαντικού έργου, στοχεύοντας σε μία πιο σύγχρονη και λειτουργική πόλη».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE