Στο ίδιο γραφείο και χωρίζουν μία και καλή...

Στο ίδιο γραφείο και χωρίζουν μία και καλή...

Για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια υπήρξαν και καλοί φίλοι αλλά και εξαίρετοι συνεργάτες. Μία εξέλιξη προ οκταμήνου περίπου τους έφερε να χωρίζουν τους δρόμους τους όχι και με τον καλύτερο τρόπο.

Την Πέμπτη βρέθηκαν και οι δύο σε δικηγορικό οίκο, έβαλαν την «τζίφρα» τους και η διαδικασία συναινετικού διαζυγίου φαίνεται πως κυλάει ομαλά για τα «ιδιοκτησιακά» τους.

Ο καθένας συνεχίζει και «τραβάει» το δικό του δρόμο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE