ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε περίπτερο - Στη σκηνή Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε περίπτερο - Στη σκηνή Αστυνομία

Υπό την απειλή μαχαιριού, άγνωστος απέσπασε τις εισπράξεις από το ταμείο περιπτέρου, στην οδό Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα, περί τις 5:15, όταν άγνωστος άνδρας εισήλθε στο περίπτερο και προτάσσοντας μαχαίρι, μίλησε στην αγγλική γλώσσα και ζήτησε από την υπάλληλο να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου. Αφού πήρε τις εισπράξεις, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και άρχισαν εξετάσεις για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, οι κινήσεις του οποίοι καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου.
 
Περιγράφεται ύψους 1,65 με 1,75, λεπτής σωματικής διάπλασης και την ώρα της ληστεία φορούσε μαύρα ρούχα, μαύρα γάντια, μαύρα γυαλιά και μαύρη μάσκα.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ το ποσό που απέσπασε δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE