ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούσιος: «Εγώ αν ήμουν στην εξουσία θα έδινα 15 διαβατήρια για να κάνουν τέτοιου είδους επενδύσεις»

Κούσιος: «Εγώ αν ήμουν στην εξουσία θα έδινα 15 διαβατήρια για να κάνουν τέτοιου είδους επενδύσεις»

Τις παράνομες πολιτογραφήσεις πέντε προσώπων που σχετίζονται με την Μαρίνα Αγίας Νάπας που ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής,  σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, στην τηλεοπτική εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ελεγκτική Υπηρεσία: Παράνομη η πολιτογράφηση 5 προσώπων, αγνοώντας το εν ισχύει νομικό πλαίσιο

«Δεν υπάρχει σοβαρή μεγάλη επένδυση στην Κύπρο που δεν προσπαθεί ο Γενικός Ελεγκτής να την καταστρέψει», δήλωσε ο κύριος Κούσιος αναφέροντας πως η επένδυση της Μαρίνας Αγίας Νάπας ήρθε σε μια περίοδο που η Κύπρος ήταν στην κατηγορίας σκουπίδια ως προς την οικονομία.

«Εγώ αν ήμουν στην εξουσία θα έδινα 15 διαβατήρια για να κάνουν τέτοιου είδους επενδύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σε έντονο ύφος ο κύριος Κούσιος επανέλαβε ότι ο Γενικός Ελεγκτής κατακρίνει όλες τις μεγάλες επενδύσεις ενώ συμπλήρωσε, «Σε συγχορδία με συγκεκριμένο κόμμα, με τον κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο και με το ΔΗΚΟ για αντιπολιτευτικούς σκοπούς να πολιτικοποιεί ένα ανεξάρτητο θεσμό».

Σε ερώτηση αν έχει το δικαίωμα ο Γενικός Ελεγκτής να μιλά ο κύριος Κούσιος ανέφερε, «Και να μιλά και να ασκεί έργο μέχρι εκεί που του δίνει το δικαίωμα ο νόμος και το σύνταγμα. Όχι να κρίνει πολιτικά τις αποφάσεις τις Κυβέρνησης. Δεν του αναγνωρίζετε το δικαίωμα να ασκεί πολιτική κρητική και δεν του δίνετε το δικαίωμα σε συγχορδία με το ΔΗΚΟ και με τον κύριο Νικόλας Παπαδόπουλο να επιτίθεται της Κυβέρνησης και να καταστρέφει τον τόπο».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top