ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κομμένα τάβλι και πιλόττα σε καφέ και χώρους εστίασης–Θα καταγγέλλει πελάτες και μαγαζάτορες η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κομμένα τάβλι και πιλόττα σε καφέ και χώρους εστίασης–Θα καταγγέλλει πελάτες και μαγαζάτορες η Αστυνομία

Ζήτημα φαίνεται να προκύπτει αναφορικά με τους χώρους εστίασης αλλά και το τι οι πελάτες «δικαιούνται» αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι.

Τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει αρκετές καταγγελίες ιδιαίτερα υποστατικών αλλά και θαμώνων όπου εντοπίστηκαν να παίζουν  τάβλι ή κάποιο παιχνίδι με χαρτιά όπως πιλόττα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την Αστυνομία και όπως μας αναφέρθηκε με βάση το διάταγμα του Υφυπουργείου Τουρισμού για τη λειτουργία των χώρων εστίασης οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε καφενεία, καφετέριες και άλλους χώρους εστίασης πέραν της κατανάλωσης φαγητού και ποτού απαγορεύεται.

Ως εκ τούτο τα μέλη της Δύναμης συνεχίζοντας τους εντατικούς ελέγχους θα καταγγέλλει με εξώδικο τόσο τους θαμώνες όσο και τους μαγαζάτορες υποστατικών (χώρων εστίασης) όπου εντοπίζονται πελάτες να παίζουν τάβλι ή χαρτιά.

Το θέμα φαίνεται πως δεν έχει επικοινωνηθεί επαρκώς με αποτέλεσμα δικαιολογημένα πολίτες να μην μπορούν να αντιληφθούν τους λόγους που δέχτηκαν εξώδικο ή τους απαγορεύεται να κάνουν οτιδήποτε άλλο από το να φάνε και να πιούν.

Είχε διατυπωθεί μάλιστα η γραμμή πως επειδή τα χαρτιά αλλάζουν πολλά χέρια ίσως αυτό να συντείνει στη μετάδοση του ιού, ωστόσο από πλευράς Υπ. Υγείας διαψεύστηκε πως έχει δοθεί τέτοια οδηγία για καφενεία και καφετέριες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top