LIKE ONLINE

Άντρας παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα τέσσερις φορές για να πάρει περισσότερη άδεια μετ’ αποδοχών

Άντρας παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα τέσσερις φορές για να πάρει περισσότερη άδεια μετ’ αποδοχών

Ο άνδρας κατάφερε να πάρει 32 ημέρες άδειας αλλά και να επιβληθεί πρόστιμο στην τράπεζα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ταϊβάν με έναν άντρα που ήθελε λίγη ξεκούραση αλλά… κουράστηκε για να το πετύχει.

Συγκεκριμένα ο άντρας αυτός εργάζεται σε τράπεζα της Ταπέϊ και έκανε μια παράξενη προσπάθεια για να πάρει περισσότερη άδεια μετ’ αποδοχών.

Είχε ένα-μάλλον- παράδοξο και σίγουρα πρωτότυπο σχέδιο, ώστε να ξεκουραστεί για αρκετό διάστημα, χωρίς ωστόσο να χάσει και τις απολαβές του.

Τι έκανε; Παντρεύτηκε τέσσερις φορές την ίδια γυναίκα (και την χώρισε τρεις)!

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η άδεια γάμου που δικαιούται ως εργαζόμενος στην συγκεκριμένη τράπεζα είναι 8 μέρες. Έτσι αυτός προσπάθησε να πάρει άδεια σχεδόν ένα μήνα και κάτι, αφού τέσσερις γάμοι επί 8 ημέρες άδειας ισούται με 32 ημέρες.

Όμως η τράπεζα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αφού ενώ ενέκρινε την αρχική του άδεια, στην συνέχεια εκείνος χώριζε και επέστρεφε την 8η μέρα για να ζητήσει νέα.

Έτσι, δεν εγκρίθηκαν οι υπόλοιπες άδειες του, αφού κατάλαβαν τι προσπαθούσε να κάνει και απέρριψαν τα τρία τελευταία αιτήματά του.

Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω και υπέβαλε αίτημα παραπόνων στο Γραφείο Εργασίας της Ταϊπέι, κατηγορώντας την τράπεζα ότι παραβίασε το νόμο περί άδειας.

Τότε συνέβη το αναπάντεχο: αφού στο γραφείο Εργασίας εξέτασαν την υπόθεση, αποφάνθηκαν υπέρ του!

Διαπιστώθηκε ότι η τράπεζα παραβίασε το άρθρο 2 των κανόνων για την άδεια εργασίας και μάλιστα της επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 NT $, το οποίο είναι περίπου 512 λίρες.

Αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε η τράπεζα έκανε έφεση και ισχυρίστηκε ότι η «κακόβουλη κατάχρηση της άδειας γάμου του άνδρα δεν ήταν νόμιμη αιτία, σύμφωνα με τους κανόνες».

Όμως ούτε αυτό έγινε δεκτό και τελικά πήρε την άδεια…

Το Γραφείο Εργασίας Beishi επικύρωσε την απόφασή του στις 10 Απριλίου 2021, δηλώνοντας ότι, παρόλο που η συμπεριφορά του εργαζομένου ήταν ανήθικη, δεν ήταν παράνομη, και ως εκ τούτου πήρε την άδεια που είχε ζητήσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της ΟμόνοιαςΜέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top