Σοβαρή αύξηση ποσοστού θετικότητας σε όλη την Κύπρο - Στην Λάρνακα το μεγαλύτερο - ΠΙΝΑΚΑΣ

Σοβαρή αύξηση ποσοστού θετικότητας σε όλη την Κύπρο - Στην Λάρνακα το μεγαλύτερο - ΠΙΝΑΚΑΣ

Στη Λάρνακα με μικρή διαφορά από την Λεμεσό σημειώνεται το μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας κρουσμάτων, ενώ υψηλά είναι τα ποσοτά σε όλη την Κύπρο. 

Από τις 57,138 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 6,058 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 51,080 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 786 περιστατικά της νόσου COVID-19, που προέκυψαν ως εξής:

  • 97 κρούσματα από 1,063 δείγματα που λήφθηκαν μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
  • 3 κρούσματα από 1,571 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
  • 161 κρούσματα από 3,050 δείγματα που λήφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
  • 14 κρούσματα από 191 δείγματα που λήφθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων.
  • 2 κρούσματα από 183 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας.
  • 41 κρούσματα από 1,182 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια και σε φαρμακεία.
  • 468 κρούσματα από 49,898 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

19,141

171

0,89%

Λεμεσός

13,012

133

1,02%

Λάρνακα

7,847

82

1,04%

Πάφος

4,744

46

0,97%

Αμμόχωστος

3,306

20

0,60%

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

132

5

 

Λεμεσός

98

0

 

Κλειστές Δομές

1,064

9

 

Αθλητές

554

2

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE