ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ταξίδι 'αστραπή' στην Αθήνα- Βλέπει Μητσοτάκη πριν την άτυπη πενταμερή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ταξίδι 'αστραπή' στην Αθήνα- Βλέπει Μητσοτάκη πριν την άτυπη πενταμερή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο Τετάρτη για την Αθήνα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη που έχει συγκαλέσει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, για σκοπούς συντονισμού και αλληλοενημέρωσης.
 
Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυριάκος Κούρος. 
 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο αυθημερόν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE