Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών έξω από το Προεδρικό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών έξω από το Προεδρικό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν ειρηνική και ολοκληρώθηκε χωρίς έκτροπα.

 
Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 12.00 και 13:15 από μέλη του Κινήματος «Χριστιανική Αντίσταση» και σε αυτήν έλαβαν μέρος γύρω στα 50 άτομα.

Είπε ότι οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό στα οποία αναγράφονταν διάφορα συνθήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διένειμαν ενημερωτικό φυλλάδιο για αντίσταση στους «υποχρεωτικούς εμβολιασμούς».
 
Παράλληλά ο Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας εξέφρασε την ελπίδα ότι ειρηνικό και χωρίς έκτροπα θα είναι το συλλαλητήριο που εξαγγέλθηκε για το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Αρχηγείο Αστυνομίας, κατά των τελευταίων περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως η Αστυνομία είναι ενήμερη για την εκδήλωση, εκπονήθηκε κάποιο σχέδιο και λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα αστυνόμευσης. Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι θα τηρηθούν τα μέτρα που προβλέπουν τα διατάγματα, η εκδήλωση θα είναι ειρηνική και θα διεξαχθεί ομαλά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE