Διευθετήσεις για παρουσίαση ανέντακτων εφέδρων." /> Διευθετήσεις για παρουσίαση ανέντακτων εφέδρων."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Παράταση στην παρουσίαση ανέντακτων εφέδρων - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

26.04.2021
14:53
Κοινωνία

Διευθετήσεις για παρουσίαση ανέντακτων εφέδρων.

Το Υπουργείο Άμυνας λόγω της εφαρμογή των νέων μέτρων που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο για αντιμετώπιση της πανδημίας με ισχύ μέχρι και τις 9 Μαΐου 2021, αναφορικά με την επιστρατευτική τακτοποίηση των ανέντακτων εφέδρων ανακοινώνει ότι:

  • Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός εφέδρων οι οποίοι έχουν διευθετήσει να παραλάβουν τα ΦΑΠ τους (Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης) μέχρι τις 30 Απριλίου 2021 ημερομηνία κατά την οποία εξέπνεε η προθεσμία για την επιστρατευτική τους τακτοποίηση. Όσα ραντεβού έχουν διευθετηθεί για αυτή τη βδομάδα δεν θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία τους σε στρατόπεδα για παραλαβή των ΦΑΠ.
  • Τα Τμήματα Επιστράτευσης έχουν αναπρογραμματίσει όλα τα ραντεβού που είχαν διευθετηθεί.
  • Για διευκόλυνση των εφέδρων αποφασίστηκε όπως παραταθεί η διαδικασία της επιστρατευτικής τακτοποίησης, μέχρι τις 31 Μαΐου 2021.
  • Για τα στοιχεία επικοινωνίας με τα Τμήματα Επιστράτευσης πατήστε εδώ.

Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Άμυνας ενημερώνει ότι όσοι έφεδροι έχουν ΦΑΠ για ασκήσεις ή παρουσιάσεις μέχρι τις 9 Μαΐου 2021, θα παρουσιαστούν για να παραλάβουν νέα ΦΑΠ, καθότι έχουν αναβληθεί οι εν λόγω δραστηριότητες. Υπενθυμίζεται ότι για τις μετακινήσεις των εφέδρων δεν απαιτείται η αποστολή γραπτού μηνύματος και η διακίνηση γίνεται με την επίδειξη του ΦΑΠ.