Κούσιος για ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ με 'φόντο' το ενδιαμέσο πόρισμα - 'Ενορχηστρωμένη δυσφημιστική προσπάθεια'

Κούσιος για ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ με 'φόντο' το ενδιαμέσο πόρισμα - 'Ενορχηστρωμένη δυσφημιστική προσπάθεια'

Γραπτή απάντηση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σχετικά με το ενδιάμεσο πόρισμα και τα όσα ελέχθησαν από ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Ενόσω η Ερευνητική Επιτροπή συνεχίζει το έργο της, η Κυβέρνηση δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σεβόμενη τη διαδικασία, αλλά και την ανεξαρτησία και το έργο που επιτελεί η Επιτροπή.

Όσον αφορά τους αστήρικτους ισχυρισμούς του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, που δεν είναι παρά η επανάληψη των ίδιων ισχυρισμών που προβάλλουν εδώ και μήνες στα πλαίσια μιας ενορχηστρωμένης δυσφημιστικής προσπάθειας κατά της Κυβέρνησης, πολλά θα λεχθούν όταν η Ερευνητική Επιτροπή ολοκληρώσει το έργο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE