Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία συζητήθηκαν οι σχέσεις Τουρκίας - Γερμανίας και περιφερειακά θέματα. Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε την ευχή ότι η διαδικασία των εκλογών στην οποία έχει εισέλθει η Γερμανία θα είναι επωφελής και ότι οι σχέσεις των δύο χωρών θα αναπτυχθούν με μια συνετή και στρατηγική προοπτική κατά τη νέα περίοδο.
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι δεν πρέπει να χαθεί η δυναμική που έχουν αποκτήσει οι σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ, ενώ υποστήριξε ότι η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειές της και πως αντίθετα με το διεθνές δίκαιο και την ανθρώπινη συνείδηση συνεχίζει τις απωθήσεις μεταναστών στο Αιγαίο αυξάνοντας τα επεισόδια. Υποστήριξε ότι παρόλα αυτά η Τουρκία διατηρεί την μετριοπαθή στάση της προκειμένου να διατηρήσει τη θετική ατζέντα.
Ο κ. Ερντογάν ανέφερε ακόμη ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να στηρίζει την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας στη Λιβύη για τη σταθερότητα στη χώρα, προσθέτοντας ότι σε αυτό το πλαίσιο είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τη Γερμανία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις