LIFESTYLE

Ένας σέξι Κύπριος ανεβαίνει στη σκηνή του Λονδίνου για το μιούζικαλ «Mamma Mia»

Ένας σέξι Κύπριος ανεβαίνει στη σκηνή του Λονδίνου για το μιούζικαλ «Mamma Mia»

Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και κάνει την Κύπρο περήφανη στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Ιωαννίδης από παιδί έδειξε το ταλέντο του στη μουσική και το θέατρο.Σήμερα σε ηλικία μόλις 19 ετών διαπράττει στο Λονδίνο, αφού πέτυχε να υπογράψει συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και το θρυλικό μιούζικαλ «Mamma Mia».

O 19χρονος Kύπριος Γιώργος Ιωαννίδης, υπέγραψε συμβόλαιο με το γνωστό μιούζικαλ «Mamma Mia» στο West End Λονδίνου.  Η πρώτη επίσημη πρεμιέρα του Γιώργου είναι στις 8 Ιουνίου 2015 στο Νοvello Theatre στο Covent Garden, Λονδίνο.

Ο Γιώργος, από μικρή ηλικία φοιτούσε στην «Ακαδημία Χορού Αντιγόνη Τασουρή», όπου παρακολουθούσε καθημερινά μαθήματα θεάτρου, τραγουδιού και έντεχνου χορού. Το ταλέντο του Γιώργου φάνηκε από πολύ μικρή ηλικία.  Το 2007 σε ηλικία μόλις 11 χρονών εκπροσώπησε την Κύπρο στην Junior Eurovision στην Ολλανδία, με το τραγούδι «Η μουσική δίνει φτερά». 

Το 2008 έλαβε μέρος στη ταινία/ντοκυμαντέρ με τίτλο «Sounds Like Teen spirit”, της Warner Music και προβλήθηκε στις αίθουσες του αγγλικού κινηματογράφου.  Το 2009 επιλέγηκε από τον Σταμάτη Κραουνάκη και συμμετείχε στο θεατρικό έργο του ΘΟΚ «Νεφέλες», το οποίο έδωσε παραστάσεις παγκύπρια  και στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο στην Ελλάδα. 

Αναγνωρίζοντας το ταλέντο του η δασκάλα του Αντιγόνη Τασουρή τον συμβουλεύει να παρακολουθήσει καλοκαιρινά μαθήματα στην αναγνωρισμένη σχολή Μουσικού Θεάτρου Laine Theatre Arts’' του Ηνωμένου Βασίλειου.  Έτσι και έγινε!  Το 2010 συμμετείχε στο καλοκαιρινό σχολείο του Laine Theatre Arts, στο Λονδίνο.  Εκεί, η ιδρύτρια, αναγνωρίζει το ταλέντο του και του προσφέρει για το 2011, 3ετή υποτροφία φοίτησης στο σχολείο  για τον Κλάδο Μουσικού Θεάτρου.

Σήμερα ένα μήνα πριν από την αποφοίτησή του, και μετά από ακρόαση, επιλέγεται ανάμεσα από αρκετούς άλλους υποψήφιους να είναι ένα από τα νέα μέλη του μιούζικαλ “Mamma Mia” κάνοντας την Κύπρο μας περήφανη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top