ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΣΑΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τους νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν

Η ΟΣΑΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τους νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) εκφράζει τις ειλικρινείς τις ευχαριστίες προς όλους τους νοσηλευτές/νοσηλεύτριες και μαίες, εκτιμώντας ότι έχουν αφιερώσει όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα κατά της πανδημίας, φροντίζοντας τους ασθενείς και στηρίζοντάς τους, ειδικά αυτή τη στιγμή που λόγω της κατάστασης οι συγγενείς αδυνατούν να βρεθούν στο πλάι των δικών τους ανθρώπων.


Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, το οργανωμένο κίνημα των ασθενών τονίζει για μια ακόμη φορά ότι οι νοσηλευτές/ νοσηλεύτριες και μαίες επιτελούν λειτούργημα. Οι αριθμοί όσων νοσηλευτών οι οποίοι έχουν προσβληθεί με τον ιό, αλλά και όσων έχουν χάσει τη μάχη με τον κορωνοϊό αποδεικνύουν ότι έχουν πληγεί επίσης.
 
Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του τεράστιου έργου το οποίο επιτελούν, αναφέρει η ΟΣΑΚ, χρέος της κυβέρνησης αποτελεί η στήριξη και ενίσχυση του τομέα των νοσηλευτών, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να συνεχίσουν να υπηρετούν επάξια το συνάνθρωπό μας με ποιότητα και ανθρωπιά.
 
«Αν και το νεοσύστατο σύστημα υγείας της Κύπρου δοκιμάζεται καθημερινά, αναντίλεκτα οι νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και μαίες αποτελούν τους στυλοβάτες του.  Έχουν αποδείξει περίτρανα ότι με απαράμιλλο ζήλο, ακατάπαυστα και αψηφώντας τα οποιαδήποτε εμπόδια συνεχίζουν να υπηρετούν πιστά το συνάνθρωπό τους. Η κούραση δεν τους έχει λυγίσει στιγμή. Αντιθέτως στηρίζουν με κάθε τρόπο το σύστημα υγείας, κρατώντας το αλώβητο, πολλές φορές με το προσωπικό τους κόστος. Η συμβολή τους ήταν και παραμένει καταλυτική, ιδιαίτερα αυτή την ιδιάζουσα περίοδο την οποία διανύει η ανθρωπότητα», προστίθεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top