Μοναδικός αντιπρόσωπος Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο Μαχτεσιάν

Μοναδικός αντιπρόσωπος Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο Μαχτεσιάν

Το Γραφείο του Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ανακοινώνει, ότι κατά την 12η Μαΐου, 2021, ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογή στο αξίωμα του αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων, μόνο ο κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν έχει προταθεί ως υποψήφιος για εκλογή ως αντιπρόσωπος της εν λόγω Θρησκευτικής Ομάδας.

Αφού παρήλθε η προθεσμία για την υπόδειξη υποψηφίων και υποβολή ενστάσεων,  ο Έφορος Εκλογής δύναται να προβεί σε ανακήρυξη της Εκλογής Αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων, άνευ ψηφοφορίας, σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Η τελετή ανακήρυξης θα διεξαχθεί σήμερα στις 13:30 στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών (Εφόρου Εκλογής).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE