Μοναδικός αντιπρόσωπος Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο Μαχτεσιάν

Μοναδικός αντιπρόσωπος Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο Μαχτεσιάν

Το Γραφείο του Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ανακοινώνει, ότι κατά την 12η Μαΐου, 2021, ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογή στο αξίωμα του αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων, μόνο ο κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν έχει προταθεί ως υποψήφιος για εκλογή ως αντιπρόσωπος της εν λόγω Θρησκευτικής Ομάδας.

Αφού παρήλθε η προθεσμία για την υπόδειξη υποψηφίων και υποβολή ενστάσεων,  ο Έφορος Εκλογής δύναται να προβεί σε ανακήρυξη της Εκλογής Αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων, άνευ ψηφοφορίας, σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Η τελετή ανακήρυξης θα διεξαχθεί σήμερα στις 13:30 στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών (Εφόρου Εκλογής).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE