ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχαν κλείσει ραντεβού οι πέντε πριν το άγριο φονικό στην Λεμεσό – Στο νοσοκομείο και η 31χρονη Ελληνοκύπρια

Είχαν κλείσει ραντεβού οι πέντε πριν το άγριο φονικό στην Λεμεσό – Στο νοσοκομείο και η 31χρονη Ελληνοκύπρια

Μία συνάντηση που κατέληξε σε φόνο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Μαΐου στη Γερμασόγεια.

Συγκεκριμένα πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι τα πέντε εμπλεκόμενα πρόσωπα είχαν κλείσει ραντεβού στην οικία ζεύγους αλλοδαπών ηλικιών 40 και 43 ετών. Εκεί κατέφθασαν ο 46χρονος Βούλγαρος, ο 35χρονος Ελληνοκύπριος και η 31χρονη Ελληνοκύπρια.

Κατά τη συζήτηση τους και σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις έρευνες της Αστυνομίας ο 46χρονος Βούλγαρος κτυπούσε τη 31χρονη Ελληνοκύπρια, όπου και άρχισε συμπλοκή μεταξύ και των πέντε προσώπων. Όπως διαφάνηκε ο 46χρονος Βούλγαρος εφοδιάστηκε με κουζινομάχαιρο και προσπάθησε να επιτεθεί όταν ο 40χρονος ένοικος της οικίας τον κτύπησε με σιδερένιο λοστό και κατά τη διαμάχη τους τον μαχαίρωσε.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 43χρονη κάλεσε την Αστυνομία με τα μέλη της να φτάνουν και να εντοπίζουν νεκρό τον 46χρονο  Ljuba Baba Ristovich Shiptar. Πρόκειται για άτομο γνωστός τις Αρχές, όπου είχε απασχολήσει με υποθέσεις ναρκωτικών. Γνωστός στις Αρχές είναι και ο 35χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος είχε απασχολήσει με την υπόθεση κλοπής τέφρας το 2020 στη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση οκταήμερης προσωποκράτησης τους.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η 31χρονη Ελληνοκύπρια είχε μεταφερθεί και στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού από τα κτυπήματα που είχε δεχθεί από τον 46χρονο. Τραύματα κυρίως στα χέρια φέρει και το ζεύγος αλλοδαπών που όπως διαφαίνεται προήλθαν από τη διαμάχη που είχαν με το θύμα.

Να σημειωθεί πως διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Διάταγμα Λεμεσού σε τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 42, 40, 35 και 31 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα τον Lyubisha Ristoski, 36 χρόνων, από Βουλγαρία, κάτοικο Κύπρου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top