ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστραπές και βροντές στην πρωτεύουσα! Διαβάστε πότε θα φτιάξει ο καιρός (VIDEO)

Αστραπές και βροντές στην πρωτεύουσα!  Διαβάστε πότε θα φτιάξει ο καιρός (VIDEO)

Για δεύτερη συνεχή μέρα και ακριβώς την ίδια ώρα μαύρα σύννεφα σκέπασαν τη Λευκωσία. Και εκεί που ήταν μία ηλιόλουστη μέρα, ξαφνικά κατά τις 12 το μεσημέρι άρχισε να βρέχει, να αστράφτει και να βροντά.

Ευτυχώς σε σύγκριση με χτες δεν έριξε χαλάζι, αλλά ούτε και προβλήματα παρουσιάστηκαν. Οι βροχές είχαν μικρή διάρκεια, ενώ  η πυροσβεστική υπηρεσία σύμφωνα με τη τελευταία πληροφόρηση που είχαμε δεν είχε δεχθεί κλήσεις. Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο.

Επικίνδυνοι δρόμοι


Λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, οι δρόμοι Κύκκου – Πεδουλά, Κύκκου – Μιληκουρίου, Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας και Ορκόντα – Κάτω Πύργου, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

 

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό:

Σχετικά χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή σήµερα και αύριο, ενώ σχετικά ψηλή πίεση αναµένεται από την Παρασκευή και µετά.

Το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, αλλά και σε ορισµένες περιοχές στα παράλια. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες, κυρίως χαµηλές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα παράλια. Τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σύντοµα κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και ενδεχοµένως µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό σε ορισµένες περιοχές των νότιων και ανατολικών παραλίων. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό, νωρίς το απόγευµα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top