ΟΝΕΚ: Στις 30 Μαΐου, δώσε φωνή στα θέλω σου

ΟΝΕΚ: Στις 30 Μαΐου, δώσε φωνή στα θέλω σου

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 30ης Μαΐου είναι η ευκαιρία μας να ακουστούμε για όλα αυτά που μας νοιάζουν. Για εμάς που μαχόμαστε ενεργά για κοινωνική δικαιοσύνη, για εμάς που ανησυχούμε για την κλιματική αλλαγή, για εμάς που διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε ότι η ψήφος σου είναι σημαντική και σε ενθαρρύνουμε στις 30 Μαΐου, να δώσεις φωνή στα θέλω σου. Η ψήφος σου καθορίζει το μέλλον, όχι η αποχή σου.

Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που ο ΟΝΕΚ θέλει να δώσει μέσα από την καμπάνια του «Don‘t skip vote», τονίζοντας ότι όσο εσύ δεν ψηφίζεις, η ζωή συνεχίζεται και παραμένεις θεατής, χωρίς να έχεις λόγο και δύναμη.

Αυτό δήλωσε και ο πρόεδρος του ΟΝΕΚ, κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, υπογραμμίζοντας πως «ο κάθε νέος που διεκδικεί και ονειρεύεται έναν κόσμο πιο κοντά στα δικά του θέλω, οφείλει να το δηλώσει με την ψήφο του». Ο κ. Αλαμπρίτης σημείωσε επίσης πως «η φωνή των νέων πρέπει να ακουστεί δυνατά. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την ψήφο. Είναι το υπέρτατο προνόμιο της δημοκρατίας, μέσω του οποίου, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε».

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου στηρίζει έμπρακτα εδώ και χρόνια τις προσπάθειες της νεολαίας για μια καλύτερη κοινωνία μέσα από στοχευμένα προγράμματα και προτάσεις πολιτικής.

Ψήφισε στις βουλευτικές εκλογές. Μην παραμένεις θεατής…

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».