ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΝΕΚ: Στις 30 Μαΐου, δώσε φωνή στα θέλω σου

ΟΝΕΚ: Στις 30 Μαΐου, δώσε φωνή στα θέλω σου

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 30ης Μαΐου είναι η ευκαιρία μας να ακουστούμε για όλα αυτά που μας νοιάζουν. Για εμάς που μαχόμαστε ενεργά για κοινωνική δικαιοσύνη, για εμάς που ανησυχούμε για την κλιματική αλλαγή, για εμάς που διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε ότι η ψήφος σου είναι σημαντική και σε ενθαρρύνουμε στις 30 Μαΐου, να δώσεις φωνή στα θέλω σου. Η ψήφος σου καθορίζει το μέλλον, όχι η αποχή σου.

Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που ο ΟΝΕΚ θέλει να δώσει μέσα από την καμπάνια του «Don‘t skip vote», τονίζοντας ότι όσο εσύ δεν ψηφίζεις, η ζωή συνεχίζεται και παραμένεις θεατής, χωρίς να έχεις λόγο και δύναμη.

Αυτό δήλωσε και ο πρόεδρος του ΟΝΕΚ, κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, υπογραμμίζοντας πως «ο κάθε νέος που διεκδικεί και ονειρεύεται έναν κόσμο πιο κοντά στα δικά του θέλω, οφείλει να το δηλώσει με την ψήφο του». Ο κ. Αλαμπρίτης σημείωσε επίσης πως «η φωνή των νέων πρέπει να ακουστεί δυνατά. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με την ψήφο. Είναι το υπέρτατο προνόμιο της δημοκρατίας, μέσω του οποίου, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε».

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου στηρίζει έμπρακτα εδώ και χρόνια τις προσπάθειες της νεολαίας για μια καλύτερη κοινωνία μέσα από στοχευμένα προγράμματα και προτάσεις πολιτικής.

Ψήφισε στις βουλευτικές εκλογές. Μην παραμένεις θεατής…

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top