ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούσιος: «Ο Παπαδόπουλος να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του»

Κούσιος: «Ο Παπαδόπουλος να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του»

«Ευτυχώς για την Κύπρο, δυστυχώς για το ΔΗΚΟ, την αξιοπιστία της χώρας μας δεν τη μετρούν άτομα χωρίς μέτρο και αίσθηση της πραγματικότητας» αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος απαντώντας στις επικρίσεις του ΔΗΚΟ για το σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας που παρουσίασε χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Κάνει μάλιστα λόγο για μηδενισμό και εμμονές από πλευράς Νικόλα Παπαδόπουλου.


«Τη μετρούν με αντικειμενικά κριτήρια τα κατάλληλα θεσμικά όργανα στις Βρυξέλλες τα οποία έχουν δώσει άριστα στην Κύπρο, τόσο ως προς τη δυνατότητα της να απορροφά αποτελεσματικά τα σχετικά΄ κονδύλια, αλλά – το σημαντικότερο- και ως προς τον έλεγχο και τη διαφάνεια, ανέφερε ο κύριος Κούσιος.


«Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, στην ετήσια έκθεση του για την Κύπρο, αναφέρει ρητώς ότι η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ολόκληρη την ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων από τα ταμεία της ΕΕ, ενώ την ίδια ώρα, και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, δεν καταγράφεται καμία παρατήρηση στο θέμα της διαχείρισης αυτών των κονδυλίων».
Αναφερόμενος προς τον πρόεδρος του ΔΗΚΟ μάλιστα ανέφερε, «Ως εκ τούτου, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος καλό είναι να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του».


Καταληκτικά στην ανακοίνωση του αναφέρει «Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου δικαιούται να κάνει πολλά. Δεν δικαιούται, όμως, να υπονομεύει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Κύπρου. Δεν δικαιούται να σκοτώνει τα όνειρα των νέων μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top