LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου
Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ: «Ο τόπος απαιτεί σοβαρούς ηγέτες και όχι αρνητές της προκοπής»
«Τη μετρούν με αντικειμενικά κριτήρια τα κατάλληλα θεσμικά όργανα στις Βρυξέλλες τα οποία έχουν δώσει άριστα στην Κύπρο, τόσο ως προς τη δυνατότητα της να απορροφά αποτελεσματικά τα σχετικά΄ κονδύλια, αλλά – το σημαντικότερο- και ως προς τον έλεγχο και τη διαφάνεια, ανέφερε ο κύριος Κούσιος.
«Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, στην ετήσια έκθεση του για την Κύπρο, αναφέρει ρητώς ότι η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ολόκληρη την ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων από τα ταμεία της ΕΕ, ενώ την ίδια ώρα, και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, δεν καταγράφεται καμία παρατήρηση στο θέμα της διαχείρισης αυτών των κονδυλίων».
Αναφερόμενος προς τον πρόεδρος του ΔΗΚΟ μάλιστα ανέφερε, «Ως εκ τούτου, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος καλό είναι να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του».
Καταληκτικά στην ανακοίνωση του αναφέρει «Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου δικαιούται να κάνει πολλά. Δεν δικαιούται, όμως, να υπονομεύει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Κύπρου. Δεν δικαιούται να σκοτώνει τα όνειρα των νέων μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβέρωφ: «Το ΑΚΕΛ έφτασε στο σημείο αμφισβήτησης και ισοπέδωσης των πάντων»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις