ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρήνος για τον χαμό του 24χρονου Αλέξη- Ένα ευγενικό παιδί με ήθος και πρόθυμο να βοηθήσει'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρήνος για τον χαμό του 24χρονου Αλέξη-  Ένα ευγενικό παιδί με ήθος και πρόθυμο να βοηθήσει'

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) εκφράζει τον συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του φοιτητή του Πανεπιστημίου Αλέξανδρου Καραγιάννη.


Ο άτυχος νέος, ηλικίας 24 ετών, αποφοίτησε το 2019 από το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών και  συνέχισε τις σπουδές του ως φοιτητής μάστερ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ενεργειακά Συστήματα» του ιδίου Τμήματος του ΤΕΠΑΚ.
 
Τόσο οι διδάσκοντες, όσο και οι συμφοιτητές του καθώς όσοι γνώριζαν τον Αλέξη, κάνουν αναφορά για την ευγένεια του χαρακτήρα του, το ήθος του, την ευσυνειδησία του και την προθυμία του για παροχή βοήθειας σε όποιον τη χρειαζόταν. Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου, όπου φοιτούσε, αποφάσισε όπως τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη Συνεδρία του, στην οποία θα συζητηθούν τρόποι για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη.  
 
Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και ολόκληρη η Κοινότητα του Πανεπιστημίου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους του εκλιπόντος φοιτητή.  Οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες, εις ένδειξη πένθους, κατά την ημέρα τέλεσης της κηδείας του, στην οποία θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Πανεπιστημίου.
 
«Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Αλέξανδρου Καραγιάννη, μεταπτυχιακού φοιτητή μας στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών. Οι σκέψεις και προσευχές μας στους φίλους και στην οικογένειά του», έγραψε σε μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης.
 
Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, στα Πάνω Πολεμίδια. Η οικογένεια, λόγω των μέτρων για την πανδημία, δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top