Φωτιά σε οπλουργείο Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά σε οπλουργείο Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 7:50 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαΐου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε οπλουργείο στη Δευτερά.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε αρχικά σε εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο εσωτερικό του οπλουργείου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς ενώ γίνονται έρευνες για τα αιτία πρόκλησης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οπλουργείο ανήκει στον Υποψήφιο Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών κ. Γεώργιο Αντωνίου Πρίγκιπα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.