ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραιτήθηκε ο Γιαννάκη μετά την πρωτοφανή καταγγελία για πλαστό πτυχίο

Παραιτήθηκε ο Γιαννάκη μετά την πρωτοφανή καταγγελία για πλαστό πτυχίο

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Επίτροπος ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη μετά και την καταγγελία από τον Γενικό Ελεγκτή στο Αρχηγείο για πλαστογραφία.


Ο κ. Γιαννάκης Γιαννάκη μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε δηλώσεις για τα όσα του προσάπτονται ωστόσο χθές υπέβαλε την παραίτηση του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γενικός Ελεγκτής κατήγγειλε τον κ. Γιαννάκη για διάπραξη παλστογραφίας, αφού όπως ισχυρίζεται εντόπισε πως πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου του και το πτυχίο του, έτσι ώστε να προσληφθεί στον Οργανισμό Νεολαίας.

Το Προεδρικό μέσω του εκπροσώπου Τύπου του, Κυριάκου Κούσιου, προέβη σε ανακοίνωση για το όλο θέμα λέγοντας ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη η οποία υπεβλήθη χθες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top