Έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ: Σοβαρή η κατάσταση των δύο υπαλλήλων - Τα νεότερα για την υγεία τους

Έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ: Σοβαρή η κατάσταση των δύο υπαλλήλων - Τα νεότερα για την υγεία τους

Σταθερά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας των δύο υπαλλήλων της ΑΗΚ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στις 20 του Μάη, ενώ εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης σε υποσταθμό της Αρχής στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι παραμένει "σταθερά σοβαρή η κατάσταση και των δύο τραυματιών".

Ερωτηθείσα εάν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της έκρηξης, είπε ότι ακόμα να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Η μια έρευνα γίνεται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και η άλλη από την ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 20 του Μάη γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, οι δύο τραυματίες, 48 και 40 ετών, μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό με νοσοκομειακό αεροσκάφος σε δύο εξειδικευμένα κέντρα σε Αθήνα και Λειψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE