Πέθανε στα 48 του από κορωνοϊό ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Καπλάνης

Πέθανε στα 48 του από κορωνοϊό ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Καπλάνης

Την απώλεια του Νίκου Καπλάνη, σε ηλικία 48 ετών από κορωνοϊό, θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα. 

Ο Νίκος Καπλάνης, αθλητής της κολύμβησης, του στίβου και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών νικημένος από κορωνοϊό.

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Τον πρόωρο χαμό του Νίκου Καπλάνη θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα. Ο αθλητής της κολύμβησης, του στίβου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τα τελευταία χρόνια και του μπότσια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών, νικημένος από τον κορονοιό.

Ο Νίκος Καπλάνης είχε καταγωγή από το Μέτσοβο και είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκφράζει τη λύπη του για την απροσδόκητη απώλεια του Νίκου Καπλάνη, αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE