ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Έρχεται η νέα μόδα του Glamping - Κατασκήνωση τίγκα στη χλίδα -ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Έρχεται η νέα μόδα του Glamping - Κατασκήνωση τίγκα στη χλίδα -ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το Υφυπουργείο Τουρισμού εργάζεται πυρετωδώς έχοντας ν'αντιμετωπίσει πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα, αφού η 'χασούρα' και το πλήγμα από την πανδημία θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο. 

Πέραν λοιπόν των παραδοσιακών δράσεων και τομέων στους οποίους επικεντρώνεται, το πλάνο εμπεριέχει μια προσπάθεια η οποία θα προσελκύσει και διαφορετικά είδη τουρισμού ενισχύοντας έναν από τους ζωτικότερους πυλώνες της κυπριακής οικονομίας. 

Αφουγκραζόμενο λοιπόν το Υφυπουργείο του Σάββα Περδίου τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, κάνει στροφή και στο περίφημο... Glamping. Με τον όρο αυτό εννοούμε μια σύγχρονη εμπειρία διακοπών -που αποτελούν πλέον διεθνή τάση του τουρισμού- που 'παντρεύει' επί της ουσίας ένα κράμα πολυτέλειας και χλιδής μαζί με διακοπές στην ύπαιθρο. Η προσπάθεια λοιπόν γίνεται για να συνυπάρξει στο ίδιο πακέτο εμπειρίας μία διαμονή ή εξόρμηση στη φύση, χωρίς όμως την παραδοσιακή απλοική έννοια αλλά συνοδευόμενη από ανέσεις που μόνο κατασκήνωση δε θυμίζουν. 

Φανταστείτε λοιπόν η διαμονή σας στην ύπαιθρο να εμπεριέχει ένα υπερυψωμένο αντίσκηνο, το οποίο θα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Αυτή όμως είναι μόνο η αρχή, αφού στα σχέδια θα συμπεριλαμβάνονται λινά κρεβάτια, ηλεκτρικό ρεύμα, ζεστό και κρύο νερό, σύστημα κλιματισμού, ψυγεία, νεροχύτες, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μέχρι... τζακούζι. 

Μάχη θα δοθεί φυσικά για να περάσει το νομοσχέδιο ούτως ώστε να καταφέρει το εν λόγω Υφυπουργείο να προσθέσει αυτό το είδος διακοπών στον κατάλογο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει με τις διαβουλεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Αναψυχή λοιπόν στη φύση αλλά με όλες τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα πολυτελές ξενοδοχείο θα αποτελέσει την πλέον αναδυόμενη μορφή τουρισμού με την Κύπρο να προσπαθεί να βρεθεί σε πλήρη εκσυγχρονισμό με τις παγκόσμιες τάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top