ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΙΦΤΕΚΑ» ο Προδρόμου: «Το σχολιο για τα καλλιστεία δεν είχε να κάνει με την Αννίτα Δημητρίου»

«ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΙΦΤΕΚΑ» ο Προδρόμου: «Το σχολιο για τα καλλιστεία δεν είχε να κάνει με την Αννίτα Δημητρίου»

Δεν ήταν για την Αννίτα Δημητρίου τα σχόλια περί καλλιστείων το 2016 ξεκαθαρίζει σήμερα ο Πρόδρομος Προδρόμου.

«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα την κυρία Δημητρίου. Τότε προσωπικά δεν συμφωνούσα καθόλου με την ιδέα ότι θα έπρεπε να είχε αφαιρεθεί από το ψηφοδέλτιο».

«Το σχόλιο εκείνο δεν είχε να κάνει με την Αννίτα Δημητρίου ούτε με τις γυναίκες γενικά. Θα μου πείτε γιατί χρησιμοποίησα την παρομοίωση και μίλησα για καλλιστεία; Η αναφορά ήταν το ότι είχαμε διαμαρτυρίες από δικά μας στελέχη τότε και είχε γίνει μια συζήτηση και δημοσίως και εγώ ως εκπρόσωπος τύπου έπρεπε να υπογραμμίσω ότι υπάρχουν διαδικασίες, γίνονται σε κάθε περιφέρεια εκλογές κλπ», δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση.

Ο κύριος Προδρόμου δήλωσε ότι ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από αρκετούς άλλους την αφοσίωση και την δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Αννίτα Δημητρίου.

«Συνεργαστήκαμε και στενά περίπου ένα χρόνο εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τότε προεκλογική εκστρατεία με επιτυχία θα έλεγα εκ του αποτελέσματος, αλλά, εγώ γνωρίζω πολύ καλύτερα από πάρα πολλούς και τις ικανότητες και την κρίση και το τι μπορεί να καταφέρει η Αννίτα Δημητρίου και νομίζω ότι θα το δείξει και στην προεδρία της Βουλής και δεν χρειάζονται πολλά λόγια»

Ο κύριος Προδρόμου τόνισε ότι με αφορμή την εκλογή και της κυρίας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής θα πρέπει «να πάψουμε μετά όπως τώρα καλή ώρα μια νέα γυναίκα είναι πρόεδρος της Βουλής να θεωρούμε ότι είναι θέμα γυναίκας. Είναι ένας άνθρωπος με ικανότητες, έχει αποδείξει πράγματα θα τα δούμε τώρα και στην προεδρία της Βουλής και να αφήσουμε την Αννίτα Δημητρίου να προεδρεύσει και να δείξει ότι είναι μια άξια πρώτη γυναίκα πρόεδρος της βουλής και επειδή είναι νέα θα έχει ελπίζω και λαμπρό μέλλον».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top