Δεν βγήκε άσπρος καπνός για Προεδρίες Επιτροπών - Συζήτησαν σε έντονους τόνους

Δεν βγήκε άσπρος καπνός για Προεδρίες Επιτροπών - Συζήτησαν σε έντονους τόνους

Σε ψηλούς τόνους και χωρίς αποτέλεσμα αποκληρώθηκε για σήμερα η συζήτηση για τις Προεδρίες των 16 Επιτροπών της Βουλής.

Η συζήτηση έγινε σε υψηλούς τόνους και αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων.
Μάλιστα ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαίδης δεν δίστασε να ρίξει ευθύνες στον Πρόεδρος οτου ΔΗΣΥ. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως ο κύριος Νεοφύτου «τίναξε στον αέρα τα συμφωνηθέντα».
Τη ίδια στιγμή ο Νίκος Τορναρίτης, βουλευτής του ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε υψηλούς τόνους , «Πρέπει να εφαρμοστεί η πρακτική που εφαρμόζεται για όλα τα κόμματα και στα μικρά. Καμία Επιτροπή δεν είναι κατσιανιασμένη σε κανένα κόμμα», είπε.

Την Πέμπτη θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα σε σύσκεψη αρχηγών που θα προηγηθεί της Ολομέλειας.
Κατά την προηγούμενη περίοδο οι Προεδρίες των Επιτροπών είχαν ως εξής:

ΔΗΣΥ
Επιτροπή Εμπορίου εξ ημισείας με ΔΗΚΟ
Επιτροπή Οικονομικών εξ ημισείας με ΔΗΚΟ
Επιτροπή Παιδείας
Επιτροπή Νομικών
Επιτροπή Υγείας
Επιτροπή Θεσμών
Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
ΑΚΕΛ
Επιτροπή Εσωτερικών
Επιτροπή Εργασίας
Επιτροπή Γεωργίας
Επιτροπή Προσφύγων
Επιτροπή Περιβάλλοντος
ΔΗΚΟ
Επιτροπή Εμπορίου εξ ημισείας με ΔΗΣΥ
Επιτροπή Οικονομικών εξ ημισείας με ΔΗΣΥ
Επιτροπή Ελέγχου
Επιτροπή Μεταφορών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.