Υπό κράτηση 29χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπό κράτηση 29χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπό κράτηση τέθηκε 29χρονος για υπόθεση παράνομης παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη στις 14:40 μέλος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου συνέλαβε στον αερολιμένα Πάφου ένα πρόσωπο από την Ινδία, ηλικίας 29 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο 29χρονος διέμενε στην Δημοκρατία με άδεια παραμονής ως εξαρτώμενος Ευρωπαίου πολίτη και η άδεια του ακυρώθηκε στις 16.11.2020 και έκτοτε διέμενε παράνομα στην Δημοκρατία. Μετά την σύλληψη του, οδηγήθηκε και τέθηκε υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Η ΥΑΜ Πάφου διερευνά την υπόθεση και καταβάλλει προσπάθειες για έκδοση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE