LIFESTYLE

Παρασκευή Κερασιώτη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα

Παρασκευή Κερασιώτη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα

Η Παρασκευή Κερασιώτη που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πριν λίγους μήνες αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται και εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες.

Δείτε το post που ανέβασε, καθώς και το βίωμά της, όπως το περιγράφει η ίδια:

 

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου. Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, έκανα σκληρή διατροφή, σκληρή γυμναστική, με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό. Για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση, ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έτρωγα κάθε μέρα όλο και περισσότερο, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, το σώμα μας και να μην μας πιέζουμε, είμαστε μοναδικές. Σήμερα, μετα από τόσους μήνες, είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά, με έχω αγαπήσει όπως κι αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω", είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

 Μέσα από την εμπειρία της, η νεαρή καλλονή θέλησε να επικοινωνήσει σε όλους τους αθρώπους πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα και τον εαυτό μας έτσι ακριβώς όπως είναι, ανεξάρτητα από το πόσο γυμνασμένοι είμαστε και από το πόσα κιλά ζυγίζουμε. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και όμορφος χωρίς να χρειάζεται να είναι τέλειος ή να ακολουθεί τα κοινωνικά πρότυπα περί ομορφιάς και τελειότητας. Εν τέλει, το πιο σημαντικό είναι να είναι κανείς υγιής, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

 Πηγή: missbloom.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top