ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κάτοικος περιοχής ο ύποπτος - Έβαλε το νάιλον στο κεφάλι και πήγε για ληστεία

Κάτοικος περιοχής ο ύποπτος - Έβαλε το νάιλον στο κεφάλι και πήγε για ληστεία

Τον τρόμο έζησε χθες βράδυ γυναίκα, η οποία εργάζεται σε περίπτερο στη Λεμεσό. Πότε δεν φανταζόταν ότι θα πέσει θύμα ληστείας. Άγνωστος άνδρας την απείλησε με μαχαίρι για του δώσει τα χρήματα, που βρίσκονταν στη ταμειακή μηχανή.

Η αστυνομία ωστόσο, αφού επεξεργάστηκε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου φαίνεται να οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα προχώρησε στη σύλληψη ενός 47χρονου από τη Λεμεσό. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο όλα ξεκίνησαν όταν, καταγγέλθηκε ότι γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, άτομο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με νάιλον σακούλι, χρώματος καφέ στο οποίο υπήρχαν οπές, εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού που προέταξε προς την υπάλληλο, κατάφερε και έκλεψε το χρηματικό ποσό των €700 και τράπηκε σε φυγή.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή και από μαρτυρίες που προέκυψαν, η Αστυνομία προχώρησε τις πρωινές ώρες σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη του 47χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top