ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντο αν μπορείς! Υπέροχη μέρα για θάλασσα - Την Πέμπτη ίσως βρέξει

Κάντο αν μπορείς! Υπέροχη μέρα για θάλασσα - Την Πέμπτη ίσως βρέξει

Θερμοκρασίες καλοκαιριού θα καταγράφουν και σήμερα, για αυτό όσοι έχετε τη δυνατότητα μην το σκέφτεστε και πολύ, μεταβείτε στην πλησιέστερη παραλία για να βρείτε τη δροσιά της θάλασσας. Την Πέμπτη ίσως να μην τα καταφέρετε, αφού σε κάποιες περιοχές ίσως βρέξει.

Σύμφωνα με την την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και στα δυτικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Σταδιακά στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια οι άνεµοι θα καταστούν µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεµα παράλια, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Παρασκευή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό . Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της Πέµπτης.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top