ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σωρεία καταγγελιών σε συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς

Σωρεία καταγγελιών σε συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς

Ευρείας κλίμακας συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων για πρόληψη του εγκλήματος και των οδικών συγκρούσεων, πραγματοποίησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, στην επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της ΜΜΑΔ και της ΥΚΑΝ.
Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, προέκυψαν συνολικά 29 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις. 

Εννέα από αυτές αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, ενώ οι τρεις αφορούσαν μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους και δύο μεταφορά ανηλίκων χωρίς σταθερό κάθισμα. 

Δύο οδηγοί εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ  οδηγός εντοπίστηκε θετικός μετά από διενέργεια νάρκοτεστ.

Διενεργήθηκαν επίσης έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά και κέντρα αναψυχής, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες για μετάδοση μουσικής χωρίς σχετική άδεια.

Έλεγχοι της Αστυνομίας για πρόληψη του εγκλήματος και των οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε όλες τις επαρχίες. Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν έλεγχοι σε υποστατικά και κέντρα αναψυχής, σχετικά με την κατοχή αδειών και την τήρηση των όρων λειτουργίας τους.

Παράλληλα, από τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, προέκυψαν πέραν των 450 καταγγελιών για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων 187 για υπερβολική ταχύτητα, 19 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 30 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους και 20 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top