67χρονος ύποπτος για την φωτιά: «Όχι δεν έκαμα τέτοιο πράγμα» - Ο ισχυρισμός αντικρούεται από τον μάρτυρα

67χρονος ύποπτος για την φωτιά: «Όχι δεν έκαμα τέτοιο πράγμα» - Ο ισχυρισμός αντικρούεται από τον μάρτυρα

Αρνείται ανάμειξη στην πρόκληση της φονικής πυρκαγιάς ο 67χρονος, που το πρωί τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού. Οι ισχυρισμοί του αντικρούονται από μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία.

 
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, σύμφωνα με γραπτή μαρτυρία, γύρω στις 13.00,  ο ύποπτος θεάθηκε να αναχωρεί με το αυτοκίνητο του από το περιβόλι του, στο χωριό Αρακαπάς, την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά σε καλαμιώνες στην κοίτη ποταμού που εφάπτονται του χωραφιού του, ενώ στο χώρο δεν υπήρχε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
 
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στις 10.00 μετέβη για να ποτίσει τα εσπεριδοειδή και τα οπωροφόρα δέντρα του στο χωράφι του, το οποίο όπως σημειώθηκε στο δικαστήριο, υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να εισέλθει κάποιος σε αυτό, λόγω του δύσβατου της περιοχής. Ακολούθως, γύρω στις 13.00 μετέβη στο καφενείο του Αρακαπά, όπου υποστηρίζει ότι ανέφερε σε μάρτυρα πως μυρίζει καπνός και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το 112 και ανάφερε ότι αντιλήφθηκε να ξεσπά φωτιά στις 13.53.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE