Φονική πυρκαγιά στην Κύπρο: Θλίψη για τα 4 θύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Φονική πυρκαγιά στην Κύπρο: Θλίψη για τα 4 θύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Πύρινη κόλαση η Κύπρος με την φωτιά που ξέσπασε από το μεσημέρι του Σαββάτου 03 Ιουλίου και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Η φωτιά ξέσπασε αρχικά στο χωριό Αρακαπάς της Επαρχίας Λεμεσού και στην συνέχεια επεκτάθηκε και στα γειτονικά χωριά με αποτέλεσμα να καούν σπίτια, αυτοκίνητα και περιουσίες ανθρώπων.

Τέσσερα ήταν τα θύματα της φωτιάς, με καταγωγή από την Αίγυπτο, όπου το όχημα τους εντοπίστηκε καμένο, ενώ είχε ανατραπεί και το εγκατέλειψαν.

Οι 4 άνθρωποι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την φωτιά στα χωράφια, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στο σημείο.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE